Fogászati Szerviz

Az Ön mindennapi nyugodt munkáját a megbízható kezelőegység és berendezések állapota határozza meg. Berendezéseinek és eszközeinek működőképessége és megbízhatósága hasonlóan képzelhető el, mint a gépjárműve megbízhatósága.

A saját példámból kiindulva: Peugeot gépkocsim van. Közelünkben működik egy Skoda szalon szervizzel, ismerem őket, jó szakembereknek tartom az ott dolgozókat. A Peugeot autómat mégsem viszem hozzájuk, mert más típust felelősségteljesen nem tudnak javítani, hibakeresését, átláthatóságát nem ismerik. Pedig jó szakemberek. A saját típusukon belül.

 

Így van ez az ön eszközeivel is!

Lehet, hogy van a közelben egy szervizes…. Lehet, hogy jó szakember….

Vajon rendelkezik azzal a tudással, hozzáértéssel, megfelelő képzettséggel, ami az ÖN pénzkereseti eszközének a megbízhatósági alapja? Vajon hozzájut a javításhoz szükséges megfelelő alkatrészekhez? Ha a szerelője a közelben él, folyamatosan látogatja a rendelőt, ¼ éves karbantartásokkal, a kisebb-nagyobb hibák “javítása” miatt.

Netán önnek bele kell törődnie abba, hogy a kezelőegysége itt sziszeg, ott csöpög, mindig van valami kisebb-nagyobb hiba?

 

NEM! NE TÖRŐDJÖN BELE!

 

Ön végig jelen van a munkavégzés közben.

Egyértelműen meggyőződhet az eredeti, új alkatrész beépítéséről.

Kezelőegysége nem működik rendesen?

Kisebb zavaró hibák vannak?

Nem tudják rendesen megjavítani?

Nincs alkatrész?

Elfelejtette az értékesítő?Elfelejtette a szervizes?

NE VÁRJON TOVÁBB!

Keressen az elérhetőségeinken!

Telefon: 06-20/916-62-44

Üzenet: ferenc (kukac) dentisun (pont) hu

FIGYELEM!
§: Adataim tárolásához, adatbázisban történő rögzítéséhez és adataim továbbadásához semmilyen formában nem járulok hozzá!