DENTISUN Kft – Rólunk
A nevem Németh Ferenc, a DENTISUN Kft tulajdonosa vagyok.

1993-ban helyezkedtem el, egy akkor a fogászati kereskedelem egyik meghatározó cégénél, mint szerviztechnikus.
Elsősorban Euro-Star és Ritter, később Kavo kezelőegységek telepítését, karbantartását és javítását végeztem. A kezelőegységek alapfelszereltségben érkeztek, nekem kellet a telepítés előtt a Mikromotort, Depurátort, Polimerizációs Lámpát, Exhausztort a készülékekbe beépítenem illetve igény esetén utólag a helyszínen.
A kezelőegységekkel párhuzamosan kézidarabok javítása is feladatkörömbe tartoztak.
Elsősorban a Bien-Air termékek voltak többségben, majd a Kavo és W&H. Az elszívó rendszerekben a Cattani cég termékeit használtuk.
A fogtechnikai vonalon szintén a vezető gyártók termékei sorakoztak, s ezen termékek javítása: Schick, Galloni, Dekema-Austromat.

1999-ben döntöttem a függetlenség mellett, s kezdtem el önálló vállalkozásom.
A fent említett termékeken kívül kitanultam az A-DEC, Anthos és Vitali kezelőegységeket, és a Jun-Air kompresszorokat.

Minden gyártónál személyesen vettem részt a gyártó által szervezett tanfolyamokon, a gyártók üzemeiben, Európában, Kínában, Egyesült Államokban.

Az elmúlt évek új változtatások irányába vittek el.
A termékeim palettája az európai gyártók mellett kínai gyártók termékeivel egészült ki, lett változatosabb.
Ezzel párhuzamosan, mivel személyesen kerestem fel a gyártókat Kínában is, módom volt a sok gyártó közül személyesen kiválasztani a megbízható, biztos háttérrel rendelkező cégeket.

2015 ismét egy mérföldkő lett számomra. Megismerkedtem a Chiromega céggel és termékei forgalmazását és szervizelését is elkezdtem. Ez a Szlovák vállalat igazán minőségi és megbízható kezelőegységeket készít, nagyon magas színvonalon és nagyon jó árban, ami a mi piacunk tekintetében nagyon fontos.

Minden termékkörben törekedtem és törekszem a minőséget és a megbízhatóságot a legfontosabb szempontnak tekinteni és ez alapján állítom össze kínálatom.
Amennyiben észrevétele, kérdése van, kérem, keressen meg elérhetőségeim egyikén, s lehetőségeimhez képest biztos segíteni tudok önnek.

Tisztelettel,
Németh Ferenc

Summary
Photo ofNémeth Ferenc
Name
Németh Ferenc
Nickname
(Fecó)
Website
Job Title
Ügyvezető
Company
Dentisun Kft
Address
Keselyű utca 12,
Érd, 2030