DENTISUN Kft – Rólunk
A nevem Németh Ferenc, a DENTISUN Kft tulajdonosa vagyok.

1993-ban helyezkedtem el, egy akkor a fogászati kereskedelem egyik meghatározó cégénél, mint szerviztechnikus.
Elsősorban Euro-Star és Ritter, később Kavo kezelőegységek telepítését, karbantartását és javítását végeztem. A kezelőegységek alapfelszereltségben érkeztek, nekem kellet a telepítés előtt a Mikromotort, Depurátort, Polimerizációs Lámpát, Exhausztort a készülékekbe beépítenem illetve igény esetén utólag a helyszínen.
A kezelőegységekkel párhuzamosan kézidarabok javítása is feladatkörömbe tartoztak.
Elsősorban a Bien-Air termékek voltak többségben, majd a Kavo és W&H. Az elszívó rendszerekben a Cattani cég termékeit használtuk.
A fogtechnikai vonalon szintén a vezető gyártók termékei sorakoztak, s ezen termékek javítása: Schick, Galloni, Dekema-Austromat.

1999-ben döntöttem a függetlenség mellett, s kezdtem el önálló vállalkozásom.
A fent említett termékeken kívül kitanultam az A-DEC, Anthos és Vitali kezelőegységeket, és a Jun-Air kompresszorokat.

Minden gyártónál személyesen vettem részt a gyártó által szervezett tanfolyamokon, a gyártók üzemeiben, Európában, Kínában, Egyesült Államokban.

Az elmúlt évek új változtatások irányába vittek el.
A termékeim palettája az európai gyártók mellett kínai gyártók termékeivel egészült ki, lett változatosabb.
Ezzel párhuzamosan, mivel személyesen kerestem fel a gyártókat Kínában is, módom volt a sok gyártó közül személyesen kiválasztani a megbízható, biztos háttérrel rendelkező cégeket.

2015 ismét egy mérföldkő lett számomra. Megismerkedtem a Chiromega céggel és termékei forgalmazását és szervizelését is elkezdtem. Ez a Szlovák vállalat igazán minőségi és megbízható kezelőegységeket készít, nagyon magas színvonalon és nagyon jó árban, ami a mi piacunk tekintetében nagyon fontos.

Minden termékkörben törekedtem és törekszem a minőséget és a megbízhatóságot a legfontosabb szempontnak tekinteni és ez alapján állítom össze kínálatom.
Amennyiben észrevétele, kérdése van, kérem, keressen meg elérhetőségeim egyikén, s lehetőségeimhez képest biztos segíteni tudok önnek.

Tisztelettel,
Németh Ferenc